Feed on
Posts
Comments

O meni

Predrag Milicevic

Komunikacija je lajtmotiv mog bavljenja marketingom. Komunikacija sa tržištem, sa medijima i sa ljudima. I sve što je neophodno da bi se ona osmislila i sprovela na pravi način.

Po diplomi sam dipl. ing. telekomunikacija, a po sopstvenom opredeljenju, već 20 godina, ”izvođač marketinških radova”. Ozbiljnim marketingom sam počeo da se bavim u Mobtelu davne ’95. Bilo je tu i dizajna i kopirajtinga i pripreme za štampu i marketinških kampanja i advertajzing planova i budžeta i organizovanja poslovnih funkcija i procesa i procedura i definisanja komunikacionih strategija… Šta sam radio pre toga, opisuje moj CV u stripu. A šta sam radio posle toga, može se videti na LinkedIn-u.

Poslednju decenijuikusur bavim se konsaltingom i predavanjima iz oblasti marketinga i komunikacija, u organizaciji UEPS, CEED, ABC Srbija, IREX, USAID i drugih organizacija, kao i u okviru serije seminara “Internet poslovanje: Nova mera Vaše uspešnosti”. Poslednjih godina sam prilično redovan učesnik konferencija biZbuZZ, E-Trgovina, Serbia Online Advertising Tour, FONklame, Webiz, Internet Business Forum i drugim. Kad sam uspevao da odvojim malo vremena, pored redovnog posla i predavanja, radio sam na nekim lepim projektima i sarađivao sa nekim finim agencijama, što mi je omogućilo da kreiram najbolji slogan u 2012. godini. 😀

Posle 15-ak godina pretežno offline marketinga, rešio sam da ozbiljnije uplovim u online vode. Tako se rodio i ovaj blog, mesto na kome naglas razmišljam o raznim aspektima marketinga, brendinga, komunikacije… I offline i online.

U međuvremenu, bavio sam se ilustracijom. Davnih 80-ih bio sam jedan od ilustratora Politikinog i Mikijevog Zabavnika, a od ’88. sam ilustrator Sveta Kompjutera. Na prvi pogled, to nema mnogo veze sa mojom strukom, ali već na drugi – zar nije i to kreiranje specifičnog vida komunikacije na zadatu temu? 😉 Uostalom, ima raznih vidova komunikacije… :mrgreen:

I šta još? Imam dvoje slatke dečice (stariji ima skoro 30 godina, a mlađa skoro 25), divnu snaju i divnog zeta, jednog predivnog unuka, proslavio sam 32 godine srećnog braka, volim vino, pesmu i kafanu (mada suviše retko upražnjavam i jedno i drugo i treće), vizuelno sam odrastao na Gaši i Asteriksu, a tekstualno na Alan Fordu, volim da igram C’n’C Generals, WarCraft i preferans (ovo treće, po mogućstvu, uživo), a nisam gadljiv ni na filmove kao što su Ice Age, 300, Ratovi zvezda, Gospodar prstenova, Nebesko kraljevstvo… Eto. Ukratko o meni. 😀

Comments are closed.

Improve Your Life, Go The myEASY Way™